×

Ok Google konfigurera min enhet

Ok Google konfigurera min enhet

Den teknologiska utvecklingen har kommit så långt att du i nuläget kan få hjälp av en digital assistent. Ja, du hörde rätt och genom en Google Assistent kan du få information om olika saker. Dessutom är det enkelt att göra saker som att konfigurera din enhet.

Kom igång smidigt med Assistenten

Bland de cirka 30 språken som nu finns för att kunna styra Google Assistenten finns bland annat svenska och engelska. Dessutom kommer Google utöka språken och tillhandahålla fler i framtiden. Trots att det finns många olika Android enheter ute på marknaden är det senaste modellerna som har Google Assistent tillgänglig. Dessutom behöver du ha tillgång till Google Play tjänster.

Håll ordning på din Google Assistent

Du kan hålla ordning på Assistenten på flera sätt. Först och främst måste du aktivera Google Assistent. Förutom att du kan trycka på hemknapp kan du även säga, Ok Google konfigurera min enhet. På så sätt är röstkommando där du tydligt beskriver vad du behöver ett sätt att styra assistenten.

Dessutom kan du ställa frågor om allt möjligt där Google utgår ifrån sina enorma databas med information för att ge dig svar. Trots att du kanske upplever svårigheter i början har många i dagsläget givit uttryck för hur Google Assistent kan underlätta mycket i vardagen.

Publicera kommentar