×

Emily ratajkowski john david ”j. d.” ratajkowski

Emily ratajkowski john david ”j. d.” ratajkowski

Vem är John David ”J.D.” Ratajkowski?

John David ”J.D.” Ratajkowski är fadern till den kända skådespelerskan och modellen Emily Ratajkowski. En intressant personlighet i hans egen rätt, J.D. har haft en imponerande karriär inom konsten och har haft en ovärderlig inverkan på sin dotters liv och karriär.

Födelsedatum Yrke Relation
1949 Konstnär Emily Ratajkowskis pappa

Hur har J.D. påverkat Emily Ratajkowskis karriär?

För vissa spelar familjen en stor roll i karriärval, och Emily Ratajkowski är inget undantag. Hennes pappa, J.D. Ratajkowski, exponerade Emily för konst och kultur från en tidig ålder, vilket påverkade hennes syn på världen och hennes karriärval.

Visste du att Emily började sin modellkarriär vid 14 års ålder? Ja, det stämmer! Och det var ingen slump. Faktum är att J.D. uppmuntrade sin dotter att utforska hennes kreativa intressen och hjälpte henne hitta de möjligheter som ledde henne till formandet av en framgångsrik karriär.

Född i konstvärlden

  1. J.D. Ratajkowski har en stark bakgrund inom konst.
  2. Han introducerade Emily för konstvärlden redan som barn.
  3. Detta har haft en stor inverkan på Emily Ratajkowskis karriär.

På slutet av dagen, är J.D. Ratajkowski inte bara en konstnär eller endast Emily Ratajkowskis pappa. Han är en pappa som har påverkat sin dotters liv och har had en ovärderlig effekt på hennes karriär på alla tänkbara sätt. Hur fantastiskt är det inte?

Publicera kommentar