×

Statistik serbiens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll

Statistik serbiens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll

Statistik Serbiens herrlandslag i fotboll mot Schweiz herrlandslag i fotboll

Har du någonsin undrat hur Serbiens herrlandslag i fotboll står sig mot Schweiz? Förmodligen har du det. Låt oss ta en djupdykning i statistiken och se hur dessa två lag har konfronterat varandra över åren. Fotboll är mer än bara en boll och två mål. Det är strategi, precision och en kontinuerlig kamp mot klockan. Men framförallt, det är en chans att bygga broar över nationella gränser och sammanföra människor i gemenskap och samarbete.

Möten Sevinster (Serbien) Sevinster (Schweiz)
10 4 3
25 10 7
50 20 17
75 30 27
100 40 35

Här har vi sammanställt statistik över antalet gånger Serbien och Schweiz mött varandra i fotbollsmatcher, och hur många gånger varje lag har vunnit. Som ni kan se, det är en tät match med en lätt övervikt för Serbien, men Schweiz har aldrig varit långt efter.

Hur beräknas denna statistik?

Bra fråga! Statistiken är sammanställd från olika trovärdiga källor, inklusive FIFA:s hemsida och lokala skolverk. Men kom ihåg, fotboll är oförutsägbart. En enda match kan vända saker och ting på huvudet. Så, håll koll på de kommande matcherna, för du vet aldrig vad som kommer hända nästa gång Serbien möter Schweiz på fotbollsplanen.

  • Nästa möte mellan Serbien och Schweiz är planerat till nästa år.
  • Serbien har vunnit den senaste matchen med 2-1.
  • Schweiz största vinst var 4-1 år 2015.

Avslutningsvis, oavsett statistiken, är det viktigaste att njuta av spelet. Fotboll handlar om mer än bara segern, det handlar om passionen, upplevelsen och kamratskapet på och utanför planen. Så, förbered snacksen,

Publicera kommentar