×

Många lediga jobb i region Skåne

Många lediga jobb i region Skåne

Region Skåne är nog först och främst vad man förknippar med hälso- och sjukvård. Men det finns dessutom möjlighet att arbeta inom regionen. Nu finns det i region Skåne lediga jobb för dig som vill vara en del av regionens hälso- och sjukvårdsarbete. Ett arbete för dig som brinner för andras välmående.

Lediga jobb i region Skåne

Nu behöves de fler duktiga medarbetare inom vården. Är du på jakt efter ett nytt och givande arbete med goda möjligheter att påverka välmåendet hos svenska folket kan detta vara något för dig. Hos region Skåne vill vi att alla ska må bra och ha framtidstro. Detta vill vi såklart att du delar.

Många områden hos region Skåne

Hos region Skåne dessutom finns många olika ansvarsområden. Bland ansvarsområdena finns förutom hälso- och sjukvård bland annat även forskning, hälsa och samhällsplanering. Förutom dessa driver vi även utveckling av klimat och miljöfrågor i Skåne. Genom att titta på vår hemsida region Skåne lediga jobb hittar du alla möjligheter som finns hos oss.

Nu vill vi på regionen starka upp flera av våra team och de som arbetar här vill ha nya kollegor. Har du kompetenser eller drivkrafter som faller in under någon av ansvarsområdena kan du bli vår nästa stjärna. Dessutom finns vi över stora delar av Skåne. Låt inte geografin hindra dig.

Publicera kommentar