×

Clark Olofsson och Dorian Demuynck

Clark Olofsson och Dorian Demuynck

Ökände rånaren, Clark Olofsson. Numera känd som Daniel Demuynck, 69, lämnade Sverige för gott 2016 och får aldrig mera komma tillbaka.

En eftermiddag skriver dem ut Clark från Kumlaanstalten för att transportera honom direkt till Belgien. Eftersom han avtjänar ett fängelsestraff för grovt narkotikabrott på 9 år.

Om Clark Olofsson

Enligt ”Clark” själv har själv yttrat sig om att han enbart gjort sig skyldig till att lämna över några telefonkort. Rättens beslut yrkar på att han ”ansvarade för en viktig del” i processen mellan säljare och köpare av det stora knarkpartiet.

Fem år av en tidigare villkorlig frigivning har nyligen förverkats av Clark på grund av en tidigare villkorlig frigivning förutom dessa 9 åren han idag avtjänar.

Clark Olofsson & Dorian Demuynck

När Clark pratar med Aftonbladet säger han att han levt hederligt, de senaste 20 åren.

Han fick frågan om hur livet ska se ut efter frigivningen, då säger han att han har redan tre olika färdiga planer, segling, skrivning och filmning. Samt att han givetvis kommer att ha det bra. Hans hälsa är på top, krämpor kommer och går men han är i ”full jävla kanonform” med 69 år på nacken.

Clark Olofsson & Dorian Demuynck är alltså dömd till utvisning från Sverige och får aldrig mer återvända.

Publicera kommentar