×

Teenage mutant hero turtles ii – kampen om ooze

Teenage mutant hero turtles ii – kampen om ooze

Väkommen till ”Teenage Mutant Hero Turtles II – Kampen om Ooze”

Om du någonsin undrat över vad som händer när silverduks-turtles mixas med en dos av klassisk tecknad underhållning, så har du nu svaret! Den ikoniska filmen ”Teenage Mutant Hero Turtles II – Kampen om Ooze” har svept över världen som en storm och det är ingen tvekan om att den har tagit skärmen med våld. Så vad handlar det om då?

Filmen i ett nötskal

Denna actionfyllda äventyrsfilm tar oss tillbaka till den tid då vi alla älskade turtles. De oövervinnliga hjältarna, som tränats av sin rat Sensei i konsten att bli skickliga ninjor, står inför sitt största hot hittills. De blir tvungna att bekämpa några skurkar som har tillgång till en farlig substans känd som, du gissade rätt, Ooze.

Några Intressanta fakta om filmen

Film Regissör Utgivningsdatum
Teenage Mutant Hero Turtles II – Kampen om Ooze Michael Pressman 22 mars 1991
Rollista Paige Turco, David Warner, Michelan Sisti
Produktionsbolag Golden Harvest, Mirage Studios, Northshore Investments
Manus Todd W. Langen

Gör dig själv en tjänst och titta på ”Teenage Mutant Hero Turtles II – Kampen om Ooze”. Jag lovar, du kommer inte att bli besviken. De färgstarka karaktärerna, de intensiva kampscenerna och det djärva äventyret kommer säkerligen att hålla dig på kanten av din stol. Varför inte bjuda in några vänner, ta lite popcorn, och förbered dig för att skratta, gråta och heja på våra tappra sköldpaddor!

Publicera kommentar