×

<strong>Wahlgrens värld</strong> med vardagsglitter och många skratt

laugh

Wahlgrens värld med vardagsglitter och många skratt

Hemma hos Pernilla Wahlgren i villan på Lidingö är livet avslappnat skönt och glatt. I serien får vi följa Pernilla i vardagen och ta del av livet som kändis i en stor kändisfamilj. Barnen Benjamin och Bianca medverkar i de flesta avsnitt och tillför både intrig och personlighet i programmet.

Några snabba fakta om Wahlgrens värld

MedverkandePernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso
Antal säsonger12
TVKanal 5
StreamDiscovery+

Tolfte säsongen av Wahlgrens värld 2022

I september 2022 hade den 12:e säsongen av Wahlgrens värld premiär på Kanal 5 och Discovery+. Den populära serien hade premiär 2016 och sedan dess har familjen hunnit spela in 11 hela säsonger och nyligen släpptes den tolfte med premiär den 16 september, 2022. Så länge som vi kan minnas känns det som vi kunnat se Wahlgrens värld på kanal 5.

Vad är det som gör serien så otroligt populär? Ja, först och främst har vi den forna rock- och popidolen Pernilla Wahlgren vars fans mer än gärna följer med in i hemmet hos sin barndomsidol från 80-90-talen. Dessutom njuter väl alla av att se kändisvardagen och all lyx som vi förväntar oss av den.

Wahlgrens värld med 2 Ingrosso

Förutom huvudattraktionen Pernilla Wahlgren medverkar hennes barn Benjamin och Bianca Ingrosso i de flesta säsongerna av programmet. Som alla fans från Pernillas genombrott så väl vet dansade hon med två italienska bröder när hon slog igenom med Piccadilly circus på Melodifestivalen.

De båda bröderna Ingrosso – Emilio och Vito – dansade inte bara med Pernilla. Emilio och Pernilla var ett par under flera år och fick tillsammans barnen Benjamin och Bianca som båda bär pappas efternamn Ingrosso.

Se flera säsonger av Wahlgrens värld

Är det mot förmodan så att du helt har missat den populära serien och undrar vart kan man se Wahlgrens värld? Som sagt sänds den senaste säsongen på Kanal 5 och du kan streama Wahlgrens värld på Discovery+.

Enklaste sättet att ta igen Wahlgrens världs alla säsonger är så klart via streaming. Du hittar Wahlgrens värld gratis främst på Discovery+ eller dplay Wahlgrens värld. För tjejhelgen eller varför inte en deppig, ensam helg hemma är det perfekt att ta fram mysfilten, chipspåsen och grotta ner dig i säsong efter säsong av den härliga familjen.

Starta med Wahlgrens värld säsong 1 och njut av glitter och glamor. Låt Pernillas fåfänga och och vackra väninnor locka dig till skratt och inspirera dig för nästa tjejresa. 

Ta fram:

  • Några flaskor bubbel
  • Exotiska frukter
  • Goda ostar
  • De fluffiga tofflorna
  • Den eleganta kimonon
  • Spa-kit för att fixa varandra
  • Schlagermusik
  • Glitter!!!

Barnen Ingrosso i Wahlgrens värld

Att vara kändisbarn kan vara både tacksamt och asjobbigt på samma gång. Pernilla och Emilios gemensamma barn har båda vuxit upp och in i kändislivet och gör karriär på sina egna vis. Dottern Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld är en modeikon som har drygt en miljon följare på Instagram. Hennes stil inom mode, inredning och smink har blivit så populär att Bianca idag är en framgångsrik affärskvinna med egna varumärken.

Sonen Benjamin Ingrosso är framförallt känd för sin artistkarriär under vilken han bland annat har vunnit den svenska Melodifestivalen 2018 med låten Dance you off. Förutom sitt deltagande i familjeserien Wahlgrens värld så har Benjamin även deltagit i, och vunnit, TV-programmet Let’s dance 2014.

Bröderna utanför Wahlgrens värld

Förutom de båda kända barnen Bianca och Benjamin har Pernilla och Emilio även den äldre sonen Oliver gemensamt. Oliver är inte lika synlig i TV-serien som sina syskon men har även han en lyckad karriär inom musiken som discjockey och musikproducent.

Tillsammans med Joachim Lennholm har Pernilla sin yngsta son Theodor Wahlgren som inledningsvis var med en hel del i serien Wahlgrens värld, men som senare valt att inte vara så offentlig som sina andra syskon.

Publicera kommentar