Tro på dig själv så kanske drömmen blir sann en dag.

em guld

70 hungriga landslagskillar och tjejer har precis vaknat upp efter en natts drömmande efter att en dag få stå där högst upp och äntligen vara bäst. 70 tänker ni, så många var de väl inte?

Jo dessa landslagskillar är 70 stycken. Nu på morgonen har jag precis släppt av Ture som är en av de 70 landslagsspelarna i Landslagets fotbollsskola i Vadstena. De andra landslagskillarna som är i Prag , de har inte vaknat upp från sin dröm än även om den nu blivit verklig.

ture

Igår var Ture en av dem som satt uppe med Maria och mig ända tills matchen var klar och Sverige hade hissat bucklan. Imorse var det lite trötta ögon som väcktes men efter lite lirkande fick vi upp honom för att ännu en dag åka iväg till fotbollsskolan för att träna vidare.
Kanske var det drömmen att en dag få stå där och hissa bucklan högst upp som gjorde att han gick upp även denna morgon.

Nu är det väl så att för dessa killar som gjorde bragden nere i Prag igår ligger åtskilliga timmars tränande. Åtskilliga misslyckanden, men även åtskilliga gånger man sagt att “Nu ska detta gå”.

Att tro på sig själv och att få kämpa för att visa att jo, jag ska lyckas med detta har Patrik Carlgren, lagets målvakt fått säga till sig själv mer än en gång. Han som inte platsade i distriktslaget när han var tonåring ens en gång. Helt plötsligt var det han som räddade bollen och gjorde Sverige till Em-hjältar.

Han om någon måste fått knyta näven fler än en gång och sagt till sig själv att ” Nu ska detta gå, jag måste tro på mig själv.” Igår gick landslaget ut med samma känsla. “Nu ska detta gå, Vi måste tro på oss själva”.

Kanske var det den känslan som Ture hade när han också åkte iväg till fotbollskolan i morse. Kanske sa han till sig själv: Nu ska jag upp, nu ska jag lyckas…… . Jag menar, Ture är ju också målvakt.

Vad gör du för att hålla din dröm vid liv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *