Utmaning i New York

FullSizeRender (1)

Idag har vi varit uppe i Empire State Building. En av Usa:s högsta byggnader med sina 102 våningar och 381 meter rakt upp i luften.

Ni som känner mig vet att jag har två saker som gör mig lite extra nervös. Det ena är höjder och det andra är att åka hiss. De är två saker som jag helst av allt vill slippa. Kombinationen med att vilja stå och fotografera uppe i Empire State Building samtidigt som att inte nå höjden och att inte åka hiss är helt omöjlig, vilket gjorde att jag idag var tvungen att utmana mig själv lite extra. Hur som helst så gick vi de 20 minuternas promenad dit i morse, vi hade hört att det var lite kö på söndagsmorgonen vilket vi upptäckte stämde bra.

Hissfärden upp gick betydligt fortare än vad jag trodde, i rask takt såg vi numren i hissen fara uppåt. Inte mig emot då jag bara ville upp. Väl uppe möttes vi av en utsikt som man inte kan föreställa sig. Det var riktigt häftigt att se New York uppifrån, att se alla skyskrapor torna upp sig från marken. När jag stod där uppe och tog mina bilder kände jag mig faktiskt ganska stolt då jag mött två av mina rädslor och kände att det kändes helt ok.

Jag tänker att ibland är det bra att prova på att möta sina rädslor. Att prova på att utmana sig lite. Ofta upptäcker man att klarar av mer än vad man tror, att man kan mer än vad man tror. Efter man gjort det känns det ganska skönt och man kan känna sig stolt.

Vad har du för något du kan utmana dig med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *