Nu är det dags!!

bra minnen

Nu är det dags!!Idag är det dags för mig att förhoppningsvis få ytterligare ett minne att bära med mig i livet. En dag som jag visste skulle komma och som jag gått och små längtat lite till.

När jag började jobbet på Motala Fontänhus så var ett av kraven att jag skulle kunna tänka mig att åka på en utbildning i Tre veckor till New York. Tre veckor är lång tid att vara hemifrån, men jag visste redan då att det skulle gå att lösa. Vid nyår så började vi att prata om det på jobbet att det skulle bli framåt maj. På någotvis kändes det ganska långt bort, de var ju flera månader kvar. Månaderna gick och det blev dags att börja boka biljetter, men ändå så kändes det ganska avlägset.

Nu sitter jag här kvällen innan och imorgon lyfter planet från Linköping för att 13,5 timmar senare landa i New York. Helt plötsligt är det dags. Jag kan erkänna att jag är lite smånervös, men det är väl sådant som hör till tänker jag. Även om jag vet att det kommer att bli många dagar med utbildning och mycket jobb så tänker jag detta kommer att bli en resa som jag kommer att bära med mig långt fram i livet.

Just USA har länge varit ett av de stora målen för mig att komma till, men någonstans har jag insett att det kanske inte kommer att bli så då det är ganska dyrt samt att vi inte är den resande familjen som sätter oss och åker till USA. Helt plötsligt sitter jag själv och ska åka.

Nu är jag ju inte själv, utan det är ytterligare en kille från jobbet som ska med, samt att det kommer andra från de övriga fontänhusen i Sverige.

Jag tror att man måste ha saker att se fram emot, saker att sträva emot, saker som man kan lägga i sitt hjärta och bära med sig som ett positivt minne. Jag hoppas att denna resa kommer att bli just ett sådant minne som gör att jag får ett minne att plocka fram och se tillbaka på med glädje.

Håll utkik för min ambition är att ta med er på resan också även om det blir genom bloggen och här på fb.

Vad har du för minnen som du bär med dig?

Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *