Jag skiter i att rösta, de hjälper ju inte ändå……..

förändring kopia

Idag är det röstdags för EU-valet. Vissa vet precis vad de ska rösta på, andra är fortfarande osäkra. En del röstar utifrån egna kunskaper, en del röstar utifrån vad man brukar rösta på. En del tycker det är självklart att man ska gå och rösta, andra tycker det är helt oväsentligt att gå och rösta.

En del tycker att EU styr för mycket, en del tycker att de inte gör ett skit för lilla mig här hemma. En del tycker att de har mycket att tacka för hjälpen från EU, andra tycker att de bara förlorat på att vi är med i EU.

Om du ska gå och rösta i EU valet idag eller inte måste du själv bestämma, om du känner att du är tillräckligt insatt för att veta vad du ska rösta på vet bara du? De ända vi vet är att oavsett vad som händer idag, vilka som får de flesta rösterna, om just ditt parti får flest eller inte, så kommer vi att skicka några personer till Bryssel i morgon också.

framtid

Lite så är det i “Livets val” oxå. Ett val där du i högsta grad kan vara med och påverka, ett val som i högsta grad gäller dig. Oavsett vad du väljer idag, och då pratar jag inte om EU-valet idag, utan ” Livets val – Valet du gör för hur du vill leva ditt liv”, så kommer ditt liv att fortsätta i morgon också.

Ibland kan vi känna att jag skiter i hur det går för mig, de är ändå ingen som bryr sig om hur det går för mig.

Min tro är att många runt omkring sig bryr sig om dig och vill dig väl.

Ibland kan vi känna jag har så mycket skit med mig, så mig är inget att satsa på.

En vän sa en gång till mig att: ” Det som varit är ju egentligen bara en lärdom för att vi ska kunna ta oss vidare. Det är vägen därifrån som format oss, inte skadan i sig.

Smart kvinna det där…………

 

  • Idag har du chansen att ta vara på kraften du har inom dig för att lägga en röst på dig själv – i Livets val”. I ett val där du i allra högsta grad kan vara med och påverka.
  • I ett val där alla val du gör handlar om dig. I ett val där alla saker som hänt kan bli något positivt.
  • I ett val där du kommer att få göra mycket av arbetet själv, men där det också finns många som tror på dig, och hjälper dig.
  • I ett val där du har kunskapen om vad som behövs förändras, men också vetskapen om att det finns många som hjälper dig.

Jag tror på dig, ta chansen idag. Ta den sista lilla kraften du har kvar och gå och rösta idag. I ” Livets val”, rösta för din egna skull, och rösta på dig själv. Gör de valen du behöver för att komma vidare. -“ I Livets vandring. “

Frågan är: Tar du chansen idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *