Roligt och roligt, grisar ska……..

roligt liv

Till helgen ska vår lilla son Ture åka till Stockholm med mormor och morfar. Väl uppe i Stockholm ska de möte upp Maria som jobbat färdigt sin vecka. Sedan ska de stanna kvar däruppe hela helgen och bara roa sig. En resa som varit planerad ett tag och som Ture sett fram emot länge. Han har räknat ner dagarna och nu är det alltså bara  2 nätter kvar. Harald och jag ska också ha en liten pappa – son mys helg. Vi ska åka till Linköping och kolla på bio och så ska vi gå ut och äta på restaurang. Oxfile, klyftpotatis och bearnaisesås ska han beställa.

Även om jag och Maria också uppskattar att ha sådana här helger så tror jag faktiskt att barnen ser fram emot det ännu mer. För oss blir det lite mer av en lyx efter en vardag. Men i ärlighetens namn så tror jag att barnen tar vara på detta tillfälle mer än vad vi gör. De pratar om det, de kollar på nätet vad det går för filmer, de räknar ner dagarna tills det är dags osv.

Ibland tror jag att vi har mycket att lära av barnen. Som i detta fall, att faktiskt se fram emot en sak som ska hända. Att se fram emot det för att det ska bli något extra.

Hur ser du fram emot när du ska göra något som är speciellt för dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *