>http://vardagsbetraktelser-vardagen.blogspot.com/ blir www. Vardagsbetraktelser.se

>

När jag satt och funderade på vad jag skulle ha för namn på min blogg funderade jag mycket på vad jag ville säga med sidan. Eftersom jag hoppas att denna sida kan hjälpa mig att se det positiva med min vardag idag samtidigt som jag förhoppningsvis kan dela med mig något av mina erfarenheter till andra så ville jag att namnet skulle ha något med vardagen att göra.

Därav att det blev vardagsbetraktelser. Hur ser jag på min vardag, vad är det som gör att min vardag ser ut som den gör idag och vad gör jag för att den ska bli ännu bättre.

Nu var ju namnet Vardagsbetraktelser upptagen som blogg namn och det fick bli en namn som http://vardagsbetraktelser-vardagen.blogspot.com/. Inte något jag var nöjd med så jag tog saken i egna händer och registrerade domänen www.vardagsbetraktelser.se. Så från idag kan ni knappa in denna adress istället så omdirigeras ni automatiskt till blogg sidan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *