En mil i mina mockasiner

borenshult

Det finns ett ordspråk som är: “Gå en mil i mina mockasiner innan du bedömer vem jag är”

Jag har några olika bloggar som jag brukar hoppa in och titta i. Några som jag liksom fastnat för och som jag återkommer till lite då och då. En del av dem känner jag personligen medans vissa andra har jag inte en aning om vem som är bakom bloggen. Fast ändå så känner jag någon liten samhörighet med personen som skriver i bloggen. Anledningen till detta är att de skriver ganska ofta om vad de gjort i veckan och hur deras vecka har varit. Detta gör givetvis att man lär känna personen om än lite ytligt så lite mer.

Jag är ganska dålig på att skriva om vad jag gjort i veckorna, jag menar vem vill läsa det? Ändå är det ju precis det jag fastnar för i de andra bloggarna som jag återkommer till och som jag tycker är roligt att läsa lite å och då. Nu kommer inte jag att ändra syftet med min blogg och börja skriva om vad jag gör och vad jag har ätit till lunch. Jag kommer fortfarande skriva mina små tänkvärda inlägg. Men ändå så tänker jag att jag kanske skulle visa lite vad jag gör just för att må bra i min vardag. Visst alla dagar är inte bra, men många av dem är det.

I söndags var jag iallafall ute och fotograferade en del, länge sen jag var i väg bara för att ta lite kort. Att åka iväg någonstans just för att bara koppla av och ha en bra dag. Jag var först i gamla Motala Verkstad som idag är ett nerlagt industriområde i Motala, bara massa gamla byggnader och massor av detaljer att ta på. Efter det åkte jag till Borenshults slussar och tog lite bilder på slussarna som nu var tömda. Måste säga att det blev ett ganska läckert kort. Även om jag var lite skraj när jag gav mig ut på isen för att få den rätta vinkeln för kortet. Att bara åka iväg själv och ta lite bilder är så mycket mer än att få med sig några bilder hem. Visst när jag nu tömde kameran så ver det 102 bilder som jag tagit i söndags, men trots detta så var inte det de viktiga. De viktiga var att komma iväg och bara koppla av. För mig är det avkoppling och åka iväg en sväng med kameran och se vad jag kan hitta.

Nu ska jag gå ner och göra smoothies, något som vi brukar göra med barnen ibland. Ikväll ska vi dock göra på ett nytt sätt som jag såg på en av de bloggarna som jag pratade om i början av inlägget. Hemtrevligt hos Johanna hon hade gjort med mosad banan i och det är något nytt för oss.

Vad är avkoppling för dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *