En trevlig påskfest….

Idag var tredje dagen som jag hade feber. På min påskledighet som jag hade tänkt att jag skulle haft till att ha det roligt, skönt, avkopplande, osv på. Nu blev det ju inte riktigt så eftersom febern slog in. Hur som helst så idag skulle vi ha påskfest hemma hos oss. I ärlighetens namn inget jag såg fram emot i morse, men jag tryckte i mig ett antal tusen mg paracetamol under dagen för att jag också skulle ha roligt.

Om det var för all paracetamol eller om det var för det otroligt trevliga sällskapet vet jag inte, men hur som helst måste jag säga att jag har haft en kanontrevlig kväll. Jag tror nog faktiskt att det var en kombination av det trevliga sällskapet och all paracetamol som gjorde att jag hade trevligt. Skillnaden är att paracetamolet kan jag klara mig utan, men det trevliga sällskapet de kan jag inte vara utan. Det hjälper nämligen mot allt.

Tack ni som var med och gjorde kvällen. // Kram Richard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *