Visa uppskattning

I morgon kl 8.15 ska jag till Malin som har varit min samtalskontakt nu i nästan 3 år. Det är mycket tackvare henne som jag har fattat en hel del beslut som jag har tagit för att komma vidare och för att kunna ta steg som gjort att jag nu känner att jag har kommit en bit på väg.

Jag har en känsla för att det är sista gången nu som jag går till henne, på sista tiden har jag gått mer och mer sällan, kännt att jag har mått bättre och bättre. Anledningen till detta är att jag har massa människor runt omkring mig som har visat mig att jag visst är en person som har bra tankar, att jag visst är en person som kan ta tag i saker för att kunna må bra.

På sätt och vis låter det konstigt att säga att “de känns skönt att säga att jag behöver inte Malin längre”. Anledningen till att jag kan säga det är att jag känner att jag kommit en lång bit på väg, att jag nu kan stå på egna ben.

Jag har velat ge henne något för att visa vad hon betytt, visst hon har gjort sitt jobb men det har ändå varit oerhört värdefullt för mig. När jag funderade så kom jag på att det var ju hon som peppade mig att börja fotografera. Så vad kan vara bättre än att få en tavla med en bild som jag tagit med en text som beskriver precis det hon hjälpt mig med. Nämligen att välja spår hur jag ska gå vidare.

Om jag fick bestämma finns det många som skulle få en sådan här tavla av mig för det finns många som hjälpt mig att välja spår att gå vidare på, men ni finns ju kvar runt mig och jag hoppas att jag på något sätt visar ibland att ni är och har varit värdefulla för mig. Ni vet nog själva vilka ni är, ingen nämd och ingen glömd.

Men den här tavlan, den ska Malin få imorgon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *