Någonstans börjar drömmen som en tanke…..

För ett tag sedan fick jag en fråga av en tjej jag känner om jag ville läsa en bok hon skrivit. Det var hennes första bok hon skrivit och ville ha lite synpunkter på vad andra tyckte om boken. Hennes största dröm är att boken blir utgiven. Jag har nu läst färdigt boken och häromdagen hade vi en liten träff där jag delade med mig av lite tankar som jag hade. Hennes funderingar var nu, ska jag våga skicka iväg den till bokförlagen?

För ett tag sedan skrev jag om att jag funderade på att låta andra ta del av mina tänkvärda tavlor som jag gör. Jag funderade på en utställning och en webshop för att kunna visa upp mina tavlor som jag gör. Mina funderingar var då, tänk om ingen kommer och tittar på mina tavlor och tänk om ingen kommer och handlar i min webshop. Nu är utställningen bokad den 1-30 april är det dags på biblioteket i Vadstena. Tanken var mars först, men det blev för snart inpå kände jag. Webshopen är uppe och igång, den kommer att fyllas på vartefter för att vara komplett fram till utställningen.

Fortfarande är mina funderingar, kommer någon att titta, kommer någon att handla. Att lyckas handlar om att våga misslyckas sa en kompis till mig som drivit eget företag i 8 år. Att inte våga satsa är att vara rädd för att lyckas skrev UnderbaraClara på sin blogg för ett tag sedan.

I Linköping finns en plats som heter “Drömmarnas plats”. Det är ett konstverk som består av Drömmarnas båge, Drömmarnas port och Drömmarnas mur.

Drömmarnas mur är en mur där man har fått skriva ner sina drömmar som man har. Det är ganska skoj att gå där och titta på vad andra har för drömmar. Ibland när jag har varit där har jag funderat “undra hur många som förverkligat sina drömmar? De flesta drömmarna börjar nog någonstans som en tanke. Tänk om……..

Jag tror att alla kan förverkliga sina drömmar, det gäller bara att ha tålamod och en stor portion mod. För oavsett om det handlar om att våga misslyckas eller att lyckas så är det just att våga testa sin dröm som det oftast faller på.

Frågan är: Vad har du för dröm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *